Welkom bij Prinsesjesfeest

EEN KINDERFEEST OM NOOIT TE VERGETEN!

Op bezoek...


 

(gebaseerd op Het Prinsessen-jurkjes feest)

Vanmiddag wordt de prinses verwacht in Zuidhorn. Ze loopt, in haar mooiste jurk gekleed, richting het huis van een klein prinsesje in wording. Achter het raam ziet de prinses 5 meisjes. Als ze haar zien rennen ze direct naar de voordeur. Eva doet de deur open en haar oogjes kijken direct naar de twee roze koffers die de prinses bij zich heeft..wat zou daarin zitten?

De prinses begroet de kinderen en stapt het huis binnen en kijk..er staat een prachtige stoel voor haar klaar! Ze roept de jarige Eva bij zich en vertelt haar dat ze heeft gehoord dat er vandaag een groot prinsessenfeest gevierd wordt..en daar wil de prinses natuurlijk bij zijn! De prinses zingt samen met alle anderen een mooi verjaardags- lied voor de jarige Eva en snijdt daarna samen met Eva de taart aan. Smullen maar.

Gezellig kwebbelend met Eva en haar vriendinnetjes loopt de prinses naar de grote roze koffers De spanning stijgt terwijl de deksels open gaan. Allereerst komt daar een prinsessen-cadeau uit..voor de jarige! Glunderend pakt Eva haar cadeau aan en al snel is het papier verwijderd: Wow, dat wou Eva nu net graag hebben!

Tijd om alle kleine dames om te toveren tot echte prinsessen, wat zitten er prachtige prinsessenjurken in de koffers. Ook de kroontjes en sieraden passen perfect. Een echte prinses heeft natuurlijk ook make-up op haar ogen en lippen. Nu nog het haar mooi maken en klaar om op de foto te gaan. Mama en papa vinden Eva prachtig.

Eens even verder kijken in de hutkoffer...daar zijn de knutselspullen. Er wordt gekleurd, geknipt en geplakt en er verschijnen prachtige kunstwerken..prinsessen-kunstwerken.

De prinses gaat op haar stoel zitten en heeft een speciaal boek in haar handen...een echt prinsessen-verhaal. Aandachtig luisteren de kinderen naar de stem van de prinses. 

Voor het laatst gaan de koffers open..er komen 5 prinsessen-oorkondes uit! Alle meisjes zijn geslaagd en zijn voortaan echte prinsessen. De prinses schrijft de namen van de dames op de oorkondes en reikt ze 1 voor 1 uit.

Terwijl de prinsessen hun prachtige prinsessen-jurken weer uitdoen praat de prinses nog even na met de ouders/verzorgers van de jarige. Helaas is het nu echt tijd voor de prinses om weer te gaan..ze moet nog een heel eind rijden..op weg naar een nieuw prinsesje in wording.. 
 

 


.. 

 
 
 
Bellen